pouyacs-cwg

در تحلیل تکنیکال در خصوص تایم فریم و شکست سطوح با نکته مهمی مواجه شدم و تحقیق بسیار در این خصوص کردم ، اساتید بسیار کمی دیدم که این نکات را پیاده سازی کنن و آن را اصل تکنیکالی میدانند که باید رعایت شود . نکته این است که تشخيص تشکيل پيوت و يا بريک اوت بايد در تايم فريم خود همان سطح ديده شود و بعد از تاييد شکست در آن تایم فریم مخصوص میتوانیم برای ورود از تایم پایینتر (تایم تریگر) استفاده کنیم . برای مثال ما در تایم فریم 1 ساعته هستیم و سطح مقاومتی با کندل پر قدرت شکسته میشود . در حالی که این سطح مقاومتی طبق این نکات برای تایم فریم روزانه بوده و ما باید شکست را در آن تایم فریم بررسی میکردیم. این نکات مهم گفته میشود اصل تکنیکالی است چرا در تحلیها رعايت نميشود. حتي در کوين ها و فارکس که محدودیت دامنه نوسان نداریم ؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی و پاسخ جامع بدهید استاد.

تصویر پیوستی :

پاسخ ها

    • سلام و احترام

      معمولا در سیستم های تریدری و حتی تحلیل گری نگاه به صورت Dual Time Frame است. معامله گر در تایم فریم بالاتر دست به تحلیل می زند و هم سو به مسیر تحلیل در تایم فریم پایین تر دست به معامله می زند. چرا که به باور استراتژیست ها، ورود در تایم فریم پایین تر احتمالاً از منظر R/R موقعیت جذاب تری ایجاد کند.

    • ممنونم. اینکه هر سطحی تایم فریم مخصوص خود را دارد و شکست باید در ان تایم فریم مشاهده بشود را قبول دارید؟ اینجور باشد باید همه تایم فریم ها را بررسی کنیم.

    • خیر دو تایم فریم کفایت می کند. تایم بالاتر تایم تحلیل تایم پایین تر تایم معامله