اطلاعات جدید از مثال 6 – قهوه
- زمانی که یک سیاره به وضعیت تربیعی، تثلیث، مقابله یا مقارنه خود به لحاظ طول جغرافیایی میرسد، به دنبال سیارهای بگردید که رابطهای را با یک سیارهی دیگر تشکیل میدهد. اگر این اتفاق افتاد، شانس تغییر در روند بازار در این تاریخ افزایش خواهد یافت.
- زمانی که چنین وضعیتی رخ دهد، اگر یکی از سیارات، در جریان کسوف اصلی، رابطهای را تشکیل دهد، لذا باید آن تاریخ را حائز اهمیت دانست.
کسوفهای کامل
کسوف کامل مثال 7 – ذرت
در زیر، تاریخهای «طبیعی» برگرفته از قیمت ذرت موجود است. اولین تاریخ «طبیعی»، یک کسوف کامل را در 1 اکتبر 1921 تشخیص داد. با استفاده از روش کسوف واقعی گن، من دو تاریخ «طبیعی» دیگر را برآورد خواهم کرد.
- (صفحه 152، ذرت ، اکتبر 1921 ، کف قیمت 50.25 سنت) – TSE
- (صفحه 260، ذرت ، اکتبر 1937 ، کف قیمت 56.5 سنت)
- (صفحه 260، ذرت ، اکتبر 1939 ، کف قیمت 51 سنت)
در زیر، فهرستی از طولهای جغرافیایی نجومی برای 1 اکتبر 1921 و همچنین شکل 12-18 وجود دارد که ارتباطات نجومی رخداده در جریان کسوف کامل را نشان میدهد.

یک روز قبل از کسوف، سیارهی مریخ در وضعیت مقابله با سیارهی اورانوس قرار میگیرد (

). در روز کسوف، سیارهی ونوس در نقطهی مقابل با سیارهی اورانوس قرار میگیرد (

). سیارهی ونوس در سوم اکتبر، یعنی دو روز بعد از کسوف، با سیارهی مریخ در یک نقطه به هم میرسند. با وجودی که چنین رابطهای بین سیارهی ونوس و سیارهی مریخ حائز اهمیت است، دو روز بعد از کسوف طولانیتر از آن است که بتوان این ارتباط را به عنوان رخدادی در طی کسوف، در نظر گرفت. همانگونه که در فصل 1 بیان کردم، نمودار صحیحی که بتوان برای بازار مربوط به ذرت از آن استفاده کرد، یک نمودار ششضلعی است. در فصل 10، با بهرهگیری از روش فیثاغورث یا روش چرخهی انتگرالی، ما معمولاً محاسبات را با یک رابطه ی نجومی آغاز میکنیم. این نوع روشهای نموداری مربوط به قیمت و زمان، تنها برای ارتباطات نجومی بکار نمیروند. مفهوم استفاده از این روشها، نشان دادن رابطهی درستی بین رویدادهای مربوط به علم نجوم است که در حال حاضر بر بازار و قیمت کالای آن بازار تأثیرگذار است. در این مثال، رویداد نجومی که در حال حاضر بازار ذرت را تحت تأثیر قرار میدهد، پدیدهی کسوف کامل است. من روش چرخهی انتگرالی را با استفاده از اطلاعات مربوطه به کار خواهم بست. اولین قدم در روش چرخهی انتگرالی این است که طول جغرافیایی مربوط به کسوف کامل به یک قیمت کالا تبدیل کرد. کسوف 1 اکتبر 1921، در طول جغرافیایی

رخ داد؛ پس ما این مقدار را به درجههای مرتبهی 8 از برج میزان (

) گرد میکنیم تا به عدد 188 تبدیل شود. قدم بعدی، قرار دادن یک خط پوشانندهی صفر درجه بر روی قیمت 188 سنت است. با وجود خط صفر درجه بر عدد 188، خط مربوط به یکششم از دایره با زاویهی 60 درجه از عدد قیمت 50 سنت عبور میکند، و قیمتی که گن برای این تاریخ فهرست کرده بود نیز 50.25است. این امر نشان میدهد که به هنگام بکار بستن روش چرخهی انتگرالی بر نمودار ششضلعی، کسوف کامل، قیمتی را برای بازار کف ذرت تشخیص میدهد که خود مسبب آن بوده است. نمودار 12-19 را ملاحظه فرمایید.

جدول 12-20، جدول مربوط به طول جغرافیایی نجومی برای دو مدار اول سیارهی مشتری، بعد از پدیدهی کسوف 1 اکتبر 1921 است. فلش ترسیمشده بین دو ستون، نشان میدهد تاریخی که طی آن سیارهی مشتری یک دور کامل از مدار خود را پیموده است، مشابه همان تاریخی است که حرکت در دومین مدار خود را آغاز کرده است. در انتهای ستون مربوط به مدار دوم، به دومین تاریخی که نشان دهندهی وضعیت مقابله سیارهی مشتری است، یعنی 18 اکتبر 1939، نگاه کنید. این تاریخ، با سومین تاریخ «طبیعی» فهرستشده برای این مثال مطابقت دارد و نشان میدهد زمانی که سیارهی مشتری به این طول جغرافیایی میرسد، کفی در قیمت بازار ذرت شکل میگیرد. فلش 2 در نمودار 12-22، این رابطهی موجود بین سیارهی مشتری و قیمت ذرت را نشان میدهد.

جدول 12-21، جدول مربوط به طول جغرافیایی نجومی برای سیارهی زحل است. در انتهای ستون سوم که نشاندهندهی تاریخهای مربوط به وضعیت مقابله این سیاره در برج حوت است، به دومین تاریخ یعنی 30 اکتبر 1937 نگاه کنید. این تاریخ، با دومین تاریخ «طبیعی» فهرستشده برای این مثال که همان اکتبر 1937 است، مطابقت دارد و نشان میدهد زمانی که سیارهی زحل به این طول جغرافیایی برسد، یک کف قیمتی در بازار ذرت شکل میگیرد. فلش 1 بر روی نمودار 12-22، این ارتباط موجود بین سیارهی زحل و قیمت ذرت را نشان میدهد.